PowerSlim

De informatimiddag op zaterdag 18 januari om 12.30 uur.

Afslanken of gewoon weer lekker vitaal voelen, maar hoe moet dat nu precies?

Onder het genot van een kopje koffie en een (powerslim) koekje en/of wafel vertel ik je hoe hoe je met mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding je streefgewicht kunt bereiken en je eetgewoonten zo kunt aanpassen dat je ook werkelijk op gewicht blijft!

PowerSlim is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe en ook daarna om het streefgewicht langdurig te behouden

Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

Om je alles over dit programma te kunnen vertellen organiseren ik een gratis informatiemiddag. Je kunt de producten proberen en je komt erachter of dit iets voor je is.


Kom naar mijn gratis informatiemiddag


Aanmelden kan op info@afslankstudiosofia.nl


Mocht u een van deze data niet kunnen, dan kunt u altijd een persoonlijke afspraak met mij maken* Uitleg PowerSlim programma
* Uitleg hoe bereik ik voor de vakantie mijn streefgewicht
* Geen Hongergevroel
* Geen jo-jo effect
* Blijvend resultaat
* Duur ca. 1 uur

Deze informatiemiddag is gratis en verplicht je tot niets

PowerSlim & Afslankstudio Sofia

 

 

Hèt adres in Breda voor het volgen van het Power Slim

Een verantwoordelijke manier om af te vallen.


Wat is PowerSlim


PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.


Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.


Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.


De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!


Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje!


De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.


PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.


Kosten Power Slim


Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.


PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.


PowerSlim Starterspakket.


Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!


De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS.

De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.


Op gewicht blijven na PowerSlim


Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je krijgt een jaar GRATIS nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt

 


 
 
 
 Contactformulier

Copyright © All Rights Reserved