PowerSlim


Jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig. Begeleiding via een telefonisch of videoconsult is daarom mogelijk! Ook sta ik 24/7 klaar voor al jouw vragen via whatsapp en/of e-mail


Blijf thuis, verlies gewicht & word fit met PowerSlim!
Met het Power Slim afslank programma is het mogelijk om slank & fit te worden terwijl je vanuit huis werkt. 
Het is juist nu de tijd om op je gezondheid en gewicht te gaan werken toch? Dus geef je vandaag op en samen gaan we ervoor!PowerSlim & Afslankstudio Sofia

 

 

Hèt adres in Breda voor het volgen van het Power Slim

Een verantwoordelijke manier om af te vallen.


Wat is PowerSlim


PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.


Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.


Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.


De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!


Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje!


De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.


PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.


Kosten Power Slim


Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.


PowerSlim Starterspakket.


Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!


De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS.

De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 1 uur.


Op gewicht blijven na PowerSlim


Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je krijgt een jaar GRATIS nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt

 
Contactformulier

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved