Miha Bodytec AFSLANK STUDIO SOFIA heeft sinds 2014 in Breda de beschikking over een origenele EMS methode om  snel en effectief  gezondheid, spierkracht, huid, gewicht en of uw figuur te verbeteren: MIHA BODYTEC®.

De MIHA BODYTEC® is een elektro-myo-stimulatie (EMS) apparaat wat doorontwikkeld is vanuit de al bestaande en veel gebruikte EMS apparatuur die zich bewezen heeft in de Nederlandse topsport, bij revalidatie en andere therapieën.


MIHA BODYTEC® is geschikt voor iedereen; alle grote spiergroepen-van armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug- tegelijk intensief en effectief getraind.


Deze methode is zowel geschikt voor getrainde sporters  maar zeer zeker ook geschikt voor mensen die hun conditie nog op moeten bouwen. Vanwege het feit dat deze methode mild is voor gewrichten en aanhechting van spieren is deze met name ook geschikt voor senioren.


3 uur intensief sporten in de sportschool heeft hetzelfde resultaat als 20 minuten trainen met de MIHA BODYTEC® De training is zeker comfortabel, u voelt slechts een lichte prikkel die zowel de huid als de spieren activeert.


Gedurende de tijd dat wij als AFSLANKSTUDIO SOFIA met deze methode werken zien wij dat de mensen die gebruik maken van deze nieuwe methode gemiddeld 25 tot 40 cm omvang verloren hebben na 12 sessies.


Het meest optimale resultaat bereikt u door 2 keer per week 20 minuten te trainen. De sessies met deze methode worden bij AFSLANKSTUDIO SOFIA altijd onder persoonlijke begeleiding uitgevoerd.


Met de MIHA BODYTEC® bevordert u onder andere spiergroei, kracht en reactievermogen (denk hier bijvoorbeeld aan valpreventie bij senioren), uw conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Weinig tijd om te sporten ? Wil jij ervaren wat Miha Bodytec voor jou kan doen ? Maak dan snel een afspraak voor een  proefles .


 

 
Copyright © All Rights Reserved